IMG-20180116-WA0003[13411]

Over mij

Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn man midden in de polder van Oostelijk Flevoland. We hebben samen 3 dochters.

Ik ben begonnen als maatschappelijk werker voor alle leeftijden. Al snel ontdekte ik dat bij coaching van ouders en de begeleiding aan jongeren en kinderen mijn hart ligt.
Dit heb ik verder kunnen ontwikkelen en specialiseren als Gezinscoach en Schoolmaatschappelijk werker bij Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland in Zeewolde en Dronten.
Hier bied ik positieve opvoedondersteuning via de systeemgerichte en oplossingsgerichte methodes en begeleid ouders in de soms verschillende school- en hulpverleningstrajecten aan hun kind.
Hiernaast geef ik trainingen aan kinderen (4-12 jaar) van gescheiden ouders en het aanleren van sociale vaardigheden.
In mijn hulpverlening aan kinderen vind ik belangrijk om contact te maken met het kind en aan te sluiten! Het opbouwen van een vertrouwensband en een sfeer creëren waardoor het kind ervaart: ’Ik mag er zijn’ , is eerste prioriteit.
Ik ontdekte in mijn hulpverlening dat niet alleen het “kind” centraal staat, maar vooral “het kind en de relatie met de ouder” staan samen centraal. Deze relatie is het fundament voor een positieve ontwikkeling van het kind.
Dit was de reden dat ik in 2015 ben ik gestart met de opleiding tot Theraplay® Therapeut aan het Theraplay® Institute in Chigago en ben ik nu werkzaam als Theraplay® Therapeut.